Miért érdemes a Budapest Autó Ügyfélkaput* használnia?

Készítettünk Önnek egy alkalmazást, amely minden eddiginél gyorsabb, és kényelmesebb kiszolgálást biztosít, legyen szüksége bárhol-bármikor-bármire.
 • A lehetőségek tárháza
  Lekérdezheti egyenlegét, törlesztőtervét, fizetési haladékot állíthat be magának, vagy akár a futamidő meghosszabbításával lecsökkentheti havi törlesztését.

 • 5 percen belül választ adunk
  Vegye fel velünk online a kapcsolatot! Használja Ön is a kapcsolattartás leggyorsabb, és leghatékonyabb útját! A leggyakoribb ügyintézési formákat 5 percen belül megválaszoljuk Önnek!

 • Módosítások
  Megváltozott valamely kapcsolattartási adata? Hónap eleje helyett mindig hónap közepén szeretne törleszteni? Szolgálja ki magát kedve szerint a nap 24 órájában!

 • Belső postaláda és értesítési rendszer
  Megkeresésére küldött válaszunkat közvetlenül az Ügyfélkapus postaládájába továbbítjuk, és igény szerint SMS-ben vagy emailben értesítjük Önt a válasz érkezéséről, így Ön azonnal hozzájuthat az információkhoz.

* A Budapest Autó saját döntése értelmében határozza meg hozzáféréssel rendelkező Ügyfeleinek körét. A rendszerben elérhető funkciók felhasználónként/szerződésenként eltérhetnek. Jelen ismertető csupán általános tájékoztatásul szolgál.
A Budapest Bank Zrt. fenntartja a jogot, hogy az Ügyfélkapun keresztül elérhető dokumentumok nem minősülnek ajánlatnak, kizárólag a tájékoztatást szolgálják, ezeket a BB Zrt. mindenkor jogosult módosítani a szerződés aktuális pénzügyi állapotának megfelelően.

Belépés az online
ügyintézési felületre

pl.: BCMU11/012345
Bejelentkezés folyamatban