Tisztelt Ügyfelünk!



Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt 2024.04.24-én 22:15 óra és 2024.04.25. 02:00 óra között az MBH Budapest Autó Ügyfélkapu (Korábban BB BAF Portál) szolgáltatásaiban fennakadások lehetségesek



Megértését és türelmét köszönjük!

MBH Bank Nyrt.

Miért érdemes a Budapest Autó Ügyfélkaput* használnia?

Készítettünk Önnek egy alkalmazást, amely minden eddiginél gyorsabb, és kényelmesebb kiszolgálást biztosít, legyen szüksége bárhol-bármikor-bármire.
  • A lehetőségek tárháza
    Lekérdezheti egyenlegét, törlesztőtervét, fizetési haladékot állíthat be magának, vagy akár a futamidő meghosszabbításával lecsökkentheti havi törlesztését.

  • 5 percen belül választ adunk
    Vegye fel velünk online a kapcsolatot! Használja Ön is a kapcsolattartás leggyorsabb, és leghatékonyabb útját! A leggyakoribb ügyintézési formákat 5 percen belül megválaszoljuk Önnek!

  • Módosítások
    Megváltozott valamely kapcsolattartási adata? Hónap eleje helyett mindig hónap közepén szeretne törleszteni? Szolgálja ki magát kedve szerint a nap 24 órájában!

  • Belső postaláda és értesítési rendszer
    Megkeresésére küldött válaszunkat közvetlenül az Ügyfélkapus postaládájába továbbítjuk, és igény szerint SMS-ben vagy emailben értesítjük Önt a válasz érkezéséről, így Ön azonnal hozzájuthat az információkhoz.

* A Budapest Autó saját döntése értelmében határozza meg hozzáféréssel rendelkező Ügyfeleinek körét. A rendszerben elérhető funkciók felhasználónként/szerződésenként eltérhetnek. Jelen ismertető csupán általános tájékoztatásul szolgál.
Az MBH Bank Nyrt. fenntartja a jogot, hogy az Ügyfélkapun keresztül elérhető dokumentumok nem minősülnek ajánlatnak, kizárólag a tájékoztatást szolgálják, ezeket az MBH Bank Nyrt. mindenkor jogosult módosítani a szerződés aktuális pénzügyi állapotának megfelelően.

Belépés az online
ügyintézési felületre

pl.: BCMU11/012345
Bejelentkezés folyamatban